Entertainment
15 maart 2013 - Redactie MobileCowboys

Rechtstreeks vanaf je Galaxy S4 fotoboeken maken

Samsung in een samenwerking aangegaan met Blurb, een bedrijf gespecialiseerd in het maken van kwalitatief hoogstaande (foto)boeken. De wereldwijde samenwerking maakt het mogelijk dat eigenaren van een Galaxy S4 direct vanaf hun telefoon een fotoboeken kunnen maken.

Een dag na de lancering van de Galaxy S4 kondigen Blurb en Samsung aan dat gebruikers van de nieuwe telefoon met de foto-app Story Album eenvoudig een professioneel fotoboek of magazine kunnen maken van foto’s op hun smartphone. Eileen Gittins, oprichter en CEO van Blurb zegt over de samenwerking met Samsung: “Mensen vinden het gemakkelijk en prettig om direct foto’s te maken met de mobiele telefoon, maar ze waarderen ook print omdat het mooi en blijvend is. Nu onze samenleving steeds digitaler wordt, stellen we tastbare producten heel erg op prijs. Door de uitstekende beeldkwaliteit van de Samsung Galaxy S4 te combineren met het eenvoudige productieproces van Blurb-boeken en -magazines, krijgt iedereen het beste van digitaal en analoog.”

Een eenvoudige en handige manier om vanaf je smartphone een fotoboek te maken lijkt dus een gat in de markt zeker omdat bij de lancering van de S4 het standaard geïnstalleerde Story Album gebruikt kan worden door de automatisch gegenereerde lay-outs direct om te zetten in printwaardige publicaties. We moeten nog zeker tot eind April 2013 wachten op de Galaxy S4 om te zien hoe het BlurbPowered Story Album werkt, tot die tijd kan je terecht op nl.blurb.com/samsung

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl