Nieuws
24 juli 2012 - Ron Smeets

Rechter noemt ruzie tussen Apple en Samsung belachelijk!

Ik heb al vaker geschreven dat ik de slepende ruzie tussen Apple en Samsung erg kinderachtig en nutteloos (voor ons, de consument) vindt.

Welnu, een Australische rechter, Annabelle Bennet, is tijdens een van de vele zittingen uit haar slof geschoten toen ze voor de zoveelste keer moest luisteren naar de (kleinzielige) argumenten van beide kemphanen. Ze wierp haar handen in de lucht en riep "Waarom blijft dit in hemelsnaam maar doorgaan? Dit is ronduit belachelijk". Tsja, ik kan haar geen ongelijk geven ;-)

Vervolgens vroeg de rechter zich openlijk af (een retorische vraag) waarom ze niet zou besluiten om beide partijen te laten opsluiten in een kamertje met de opdracht er zelf uit te komen. Dat klinkt als een prima plan, maar helaas is ook dit al eerder geprobeerd, zonder succes. Helaas zal rechter Bennett, net als haar tientallen collegea in de andere landen en rechtbanken, gewoon door de zure Koreaanse Appel saga heen moeten bijten.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.