Toestellen
24 oktober 2014 - Ron Smeets

REbyHTC teaser; 'n opmerkelijk product; maar wat? Wat kun je zoal afleiden uit een video met een schommelende juffrouw?

Aan het eind van deze dag (22u00 Nederlandse tijd) zal HTC in New York een of meerdere onthullingen doen. Geruchten over de One (M8) Eye of Eye doen al een tijdje de ronde en HTC heeft daar zelf ook al enkele teasers over rondgestuurd.

Gisteren heeft de fabrikant echter ook een nieuw YouTube kanaal geopend met de naam REbyHTC. Daarin staat op dit moment één video onder de titel 'Catching Air' en in de header van de pagina staat dat er iets opmerkelijks op komst is. Opvallend is verder dat de afbeelding boven de video's een zwembad (water dus) achtergrond heeft.

Het blijft nog even gissen wat REbyHTC (vermoedelijk dus gewoon RE, wat ook weer de eerste twee letters van het woord Remarkable zijn) nu precies is. Her en der wordt gespeculeerd over een 'action cam', en die geruchten gingen ook al eerder rond. Aan de video, zie hieronder, is verder weinig te zien. Een dame op een schommel wordt van onder gefilmd tot het moment dat ze er van af springt. Je hoort daarna geen plons overigens ;) Wel wordt de hashtag #InFullView getoond. Dat zou, samen met het beeld van de video ook weer kunnen duiden op een camera met breedhoek lens? Nou ja, over enkele uren weten we het.

http://youtu.be/L0t4q3gc_9U

HTC (YouTube)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.