Toestellen
17 april 2006 - Ron Smeets

RAZR look-a-like van LG

Tja, het was zo ongeveer de enige grote toestelmaker die nog geen echte RAZR-achtig toestel op de markt gezet had. Toegegeven, de P7200 die we hier ook al als zodanig aangeduid hebben heeft er wel iets van weg, maar nu lijkt het er sterk op dat het Koreaanse LG toch helemaal gezwicht is voor de populariteit van Motorola's paradepaardje.

Het toestel, de CU500 zal het eerst worden uitgebracht via de Amerikaanse provider Cingular. Hij is zowel geschikt voor CDMA als GSM netwerken, dus we kunnen 'm wellicht ook in Europa verwachten, later dit jaar.

Qua features is de CU500 verder voorzien van een 1.3MP cam, EDGE, UMTS, HSDPA, multimedia player, microSD card, een 2inch primair display en een 1inch extern display.Gerelateerde links:
RAZR best verkochte GSM in Europa
Siemens komt met RAZR look-a-like
LG P7200: Nog een RAZR lookalike
Samsung komt met eigen RAZR
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.