Entertainment
14 september 2006 - Ron Smeets

RAZR als een van de pionnen in Monopoly

Is er overtuigender bewijs dan dit te bedenken voor de stelling dat de mobiele telefoon tot in de diepste gelederen van onze samenleving is doorgedrongen.

In de nieuwste, jubileum, editie van Monopoly, Here & Now, is een van de spelerspionnen een Motorola RAZR. Behalve het mobieltje zijn nog 4 van de 7 overige pionnen gesponsord: een frietje van McDonalds , de Toyota Prius, een New Balance gymschoen en een kop Starbucks koffie. Allemaal producten die baanbrekend werk gedaan hebben in hun branche. Maar dat betekent dus ook dat er nog 3 sponsorplekken onbezet zijn gebleven. Suggesties ?

Deze Monopoly versie is nu te koop op Amazon voor 30 dollar. Binnenkort komt ook een digitale versie uit.Gerelateerde links:
Mobiel schaken met Gary Kasparov
EA Mobile Games gaat operators omzeilen
Real-Life RFID onstnappingsspel
Camphone game vervangt paintball
MiniFizz: mobiel adventuregame voor meiden
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.