Entertainment
19 mei 2012 - Ron Smeets

Race variant met boze vogels op komst? Angry Birds Heikki

De makers van het populaire boze vogeltjes spel, Rovio, hebben een teaser site online gezet waaruit je zou kunnen afleiden dat er een race game variant in de maak is. Angry Birds Heikki wordt 18 juni gelanceerd.

Op de afbeelding die te zien is op de site staat een Angry Bird met de weerspiegeling van een circuit in zijn ogen.

Heikki is natuurlijk Heikki Kovalainen, de Finse Formule 1 coureur die al enkele maanden, doorgaans in de achterhoede van het F1 geweld, rondrijdt met een Angry Birds helm (zie foto hieronder). Het zal mij benieuwen hoe Rovio de combinatie tussen boze vogels en Formule 1 voor elkaar gaat krijgen. Moet je dan vanuit een rijdende F1 bolide op de varkentjes schieten? We gaan het wel zien, op 18 juni.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.