Nieuws
20 januari 2009 - Ron Smeets

Rabobank wint Mobile Integration Award met SMS betalen

Aan het eind van de tweede CM Dag werd, eveneens voor de tweede keer, de Mobile Integration Award uitgereikt.

Dit jaar ging de strijd tussen initiatieven van Wehkamp met de Lunchbreaker, Politie Rijnmond met SMS Alerts, Atlas Copo met hun SMS Alerts in Compressoren, Rabobank met SMS Betalen, SBS met de Uri Geller MMS acties en Samskip met hun SMS communicatiesysteem voor chauffeurs. Meer info hier.

Na enkele spannende minuten op het podium werd de winnaar bekend gemaakt: Rabobank SMS Betalen. Volgens de jury dus de meest innovatieve en integreerbare nieuwe SMS tool binnen de (mobiele) Nederlandse samenleving.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.