Nieuws
29 februari 2008 - Redactie MobileCowboys

Rabo Mobiel verruilt Orange voor KPN

Rabo Mobiel zal vanaf medio april 2008 haar dienstverlening aanbieden via het mobiele netwerk van KPN.

Vanwege de overname van Orange heeft Rabo Mobiel zich de afgelopen maanden opnieuw georiënteerd op de markt voor mobiele telecom diensten. Rabo Mobiel werkt nu samen met Orange en KPN aan een soepele en geruisloze overgang.

Rabo Mobiel klanten zullen door de goede samenwerking met zowel Orange als KPN vrijwel niets van de overgang merken. Klanten krijgen eenvoudigweg een nieuwe simkaart waarna ze met hun bestaande telefoon toegang krijgen tot alle gebruikelijke diensten, maar dan via het KPN netwerk. Verwachting is dat de gehele migratie van de bestaande klanten tot de zomer zal duren.

Ad Scheepbouwer, CEO van KPN: ’Het verheugt mij zeer dat Rabo Mobiel heeft gekozen voor KPN Mobile. De keuze van deze voortrekker in mobiele betaal- en bankiersdiensten is een bevestiging voor het hoge technologische en service niveau van KPN Mobile. Het is ook een bewijs dat groei hoog op de agenda staat’.

De nationale tarieven van Rabo Mobiel blijven van toepassing, tarieven voor bellen in en naar het buitenland worden wel aangepast doordat er een onderscheid gemaakt wordt in het bellen naar een mobiel of vast nummer in het buitenland. Hierdoor zullen sommige tarieven iets stijgen en andere iets dalen. Per saldo betekent dit dat de gebruiker er weinig van zal merken.

Een uitgebreid overzicht van de nieuwe tarieven is vanaf medio april te vinden op de website van Rabo Mobiel. Enkele nieuwe diensten zoals MMS en breedband mobiel internet (UMTS) worden aan de bestaande Rabo Mobiel diensten toegevoegd. Nadere informatie is ook te vinden op de website van Rabo Mobiel.Gerelateerde links:
Mobile Trends 2008
Vanaf volgende week met je mobiel je Febo kroket betalen
Met je mobieltje betalen bij C1000
Rabo Mobiel woensdag van start
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl