Toestellen
29 december 2014 - Ron Smeets

Qualcomm toont een nieuwe LG smartphone die in Las Vegas onthuld wordt Teaser voor een nieuwe Snapdragon 800 processor in een toestel met 'LG knoppen' aan de achterzijde

Qualcomm heeft via Twitter een foto verspreid waarop een toestel te zien is met een Snapdragon 800 series processor dat volgende week in Las Vegas onthuld gaat worden. Bijzonder is vooral dat het toestel op de foto overduidelijk de 'LG knoppen' aan de achterzijde heeft.

De vraag is nu natuurlijk welke LG op de CES gepresenteerd gaat worden. Mogelijk is het de nieuwe versie van de LG G Flex. Die zou eigenlijk dit jaar (2014) al verschijnen, maar die deadline is min of meer gepasseerd.

Voor de LG G4 is het, ondanks geruchten, en vreemde berichten over een phablet transformatie, nog te vroeg denk ik. En de eerste G Flex zag ook rond de CES van 2014 het eerste daglicht nadat het toestel een week of zes daarvoor wel al in Korea, vooral op papier, onthuld was.

Bron: Qualcomm Twitter

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.