Nieuws
06 juni 2013 - Redactie MobileCowboys

Qualcomm Snapdragon 400 quad-core processor aangekondigd

Qualcomm maakt processoren die in veel toestellen zitten, de snelst op dit moment is Snapdragon 600 processor en zoals je eerder kon lezen ging in Mei de productie van de Snapdragon 800 processor van start en middels een persbericht is de Snapdragon 400 quad-core processor aangekondigd.

Met de aankondiging van de 400 quad-core processor komt ook de eerste multimode 3G/4G LTE toevoeging in de processor serie van Qualcomm. Ondersteuning voor zowel 3G als 4G en daarnaast voor met name de Chinezen- en Russische markt, krijgt de processor ook TD-SCDMA, HSPA+ en multi-SIM ondersteuning mee. Verder zal de quad-core processor Qualcomm VIVE 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth, FM en NFC ondersteunen en met de QuickCharge 1.0 een toestale 40% sneller kunnen opladen dan de huidige toestellen.
snapdragon
De Qualcomm Snapdragon 400 quad-core processor zal geschikt zijn voor zowel Android toestellen als Windows Phone 8 software. De Snapdragon 400 processor (8926) en de Qualcomm Reference Design counterpart zal eind 2013 beschikbaar komen voor de fabrikanten.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl