Nieuws
29 augustus 2014 - Ron Smeets

Qualcomm en HTC onthullen nog 'n 64bit smartphone in Berlijn

Qualcomm heeft een foto getwitterd ter voorbereiding op een IFA aankondiging van volgende week. De chipgigant zegt daarbij dat in Berlijn een smartphone gepresenteerd zal worden met een 'multi-core 64-bit' Snapdragon processor.

Opvallend detail is dat dezelfde foto enkele dagen geleden ook al eens opdook bij HTC. Toen werd hij getoond in een teaser voor een nieuwe phablet met een 64-bit processor; mogelijk de HTC Desire 820.

Het is in ieder geval niet de Desire 510 die onlangs al gepresenteerd werd. Dat is weliswaar een toestel met een 64-bit processor, de Snapdragon 410, maar geen phablet en zeker niet het multi-core monster waar de wereld van zou moeten 'schrikken' ;)

Twitter 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.