Toestellen
03 mei 2011 - Ron Smeets

Qualcomm dual core development Android smartphone demo

Qualcomm presenteert in onderstaande video haar nieuwste dual core development toestel (MDP). Het toestel is doorspekt met tools voor Android smartphone ontwikkelaars.

Handig als je tijdens de ontwikkeling van je apps niet 'gehinderd' wilt worden door de custom software die de meeste fabrikanten aan hun Android toestellen toevoegen. De Qualcomm MDP heeft een Snapdragon MSM8660 dual core processor (maximaal 1.5GHz per core) en Andreno 220 GPU.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.