Geruchten
26 augustus 2011 - Ron Smeets

Quad Core Microsoft (Windows 8) Tablet getoond

Tijdens een Microsoft Tech Ed evenement in Nieuw Zeeland heeft Jeff Johnson heel even een nieuwe tablet getoond aan het publiek.

Details gaf hij verder niet maar inmiddels wordt volop gespeculeerd dat dit wel eens de eerste quad-core Windows 8 tablet van de Amerikaanse gigant zou kunnen worden.

Behalve de quad-core tablet toonde Johnson nog een andere tablet. Die is iets groter en dikker en dat lijkt een Windows 7 model te zijn. Zoals gezegd, details gaf hij nog niet. “The quad core Windows Slate that will be give(n) out at an upcoming Microsoft event”, was het enige dat hij erbij vertelde toen hij de betreffende tablet aan het publiek toonde. Overigens komt deze actie wel ongeveer overeen met eerdere geruchten rondom de op komst zijnde Windows 8 tablet(s).

De quad-core (Windows 8) tablet:

De tweede (Windows 7) tablet:

Via, Afbeeldingen via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.