Entertainment
11 februari 2009 - Ron Smeets

Qik demo op de Nokia N97

Ik heb enkele maanden geleden zelf ook enkele testjes gedaan met Qik en hoewel het best redelijk werkte als ik op een plek bleef staan waren mijn ervaringen met het live streamen vanuit een rijdende auto toch wat minder.

Enfin, ga er maar vanuit dat de ontwikkelaars Qik continu blijven verbeteren en natuurlijk worden ook de mobiele datanetwerken en toestellen steeds beter. Hieronder kun je een korte demo zien van Qik op de gloednieuwe Nokia N97 (die voorlopig nog niet in de winkels ligt).

Via: NokiaDevForum

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.