Entertainment
27 december 2009 - Ron Smeets

Publiek bij "The Nutcracker" moet mobieltje AANZETTEN

Uhhm, dat klinkt bijzonder gek maar het klopt wel. Het publiek dat deze week een uitvoering van The Nutcracker bij The Music Acadamy van Philadelphia bezoekt wordt explisiet verzocht hun mobiele telefoon bij aanvang van de pauze en aan het eind van de voorstelling AAN te zetten.

Nee, dit heeft niets te maken met een onderzoek naar de werking van 'reversed psychology' (waarbij mensen doorgaans het tegenovergestelde doen van wat hen opgedragen wordt ;-)) maar het is vanwege een SMS enquete over de voorstelling.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.