Nieuws
02 juli 2010 - Richard Otto

Publicatie: Best of Mobile & Mobiel Betalen

Deze week is de publicatie Best of Mobile gelanceerd. In deze publicatie zijn 30 best practices op het gebied van mobiel internet verzameld. Het is voor het eerst dat er in Nederland een overzicht is verschenen van een groot aantal best practices van mobiel internet.

In Best of Mobile staan 30 verrassende voorbeelden van mobiel internet, met onderwerpen als: location based services, applications, SMS-diensten, mobiele websites en QR-codes. De cases zijn afkomstig van retailers, B2B, uitgevers, overheid en financiële instellingen. De auteurs beschrijven de cases op een concrete en prettig leesbare wijze. Zij tonen van elke case drie screenshots en beschrijven het achtergrondverhaal , inclusief concrete cijfers over de behaalde resultaten.

Best of Mobile is een initiatief van OMI², platform voor mobiele professionals. Door samenwerking en kennisdeling binnen het platform wil OMI² de ontwikkeling van mobiele diensten versnellen. Om partijen die nog niet actief zijn met mobiel te inspireren om die stap te maken heeft OMI², in samenwerking met internetadviesbureau Jungle Minds, de beste mobiele diensten die er nu al zijn in de publicatie gebundeld.

Mobiel als verkoopkanaal, Mobiel betalen
Naast Best of Mobile presenteert OMI² vandaag ook de publicatie Mobiel als verkoopkanaal, Mobiel betalen. Niet alle online betaaloplossingen die via de PC goed functioneren zijn geschikt voor mobiel. Maar dat wil niet zeggen dat die er niet zouden zijn.  Deze OMI² uitgave maakt inzichtelijk wat op het punt van mobiel betalen de wensen van retailers zijn én geeft een overzicht van de beschikbare betaaloplossingen voor mCommerce en de verwachtingen voor de korte termijn.

Klik op onderstaande links voor de publicaties

Best of Mobile

Mobiel betalen

Over de auteur: Richard Otto