Accessoires
03 oktober 2005 - Elske de Boer

PSP wijst de weg in de Metro

Volgens mijn vriend behoor ook ik bij dat deel van de vrouwelijke populatie op deze wereld die geen kaart kunnen lezen en helaas heb ik hem dat ook al een aantal keren 'live' bewezen (sorry schat).

Jullie zullen dus niet vreemd opkijken dat ik een meer dan professionele interesse heb in navigatie-gadgets. Enkele dagen geleden meldde Engadget al dat er een metrokaart van New York te krijgen is die speciaal op de afmetingen en resolutie van de PSP afgestemd is.

Inmiddels is er een lijst aan het ontstaan van digitale metrokaarten die o.a. op de PSP te gebruiken zijn en daarbij zijn ook diverse Europese steden. De oogst zover:

Barcelona, Berlijn , Boston, Chicago, Frankfurt, Hamburg, London, Moskou, Munchen, New York City, Nurnberg, Osaka, Parijs, Stockholm, Stuttgart, Sydney, Tokyo en Washington DC

Helaas missen deze kaarten vooralsnog een applicatie waarmee het mogelijk wordt om aan te geven waar je je bevindt en waar je naar toe wilt, gevolgt door een 'reisschema' met op- en overstapplaatsen. Dan zouden wij vrouwen ook weer alleen met de Metro op stap kunnen ;-)

Over de auteur: Elske de Boer