Geruchten
05 april 2007 - Ron Smeets

PSP Phone van Sony Ericsson op komst?

Het Spaanse blog Clipset meldt dat Sony Ericsson bezig zou zijn met de ontwikkeling van een Gamephone a-la PSP.

Volgens de geruchten zou het toestel dezelfde User Interface krijgen als de PSP en behalve de game- en belfuncties ook volgestopt worden met multimedia capaciteiten.

Voor de duidelijkheid: men bedoelt niet het toestel dat hiernaast staat. Foto's zijn er nog niet dus heeft men zelf iets in elkaar geknutseld om de link tussen Playstation (Portable) en Walkmanphone weer te geven.

Eerder gingen er ook al geruchten over een eventueel op komst zijnde Wiiphone en ook de Zunephone hebben we al voorbij zien komen. . . Fantasie of 'Waar rook is, is vuur'? De tijd zal het leren.Gerelateerde links:
Gamephone van Samsung
Een échte gamephone
Nokia zet N-Gage op zijspoor tot 2007
Bijzonder gamephone concept van Nokia
Samsung ontwerpt opvolger voor G100
Multimediaphone met SideKick look van Samsung
WiiPhone?
Zune Phone dichterbij dan verwacht
Wanneer is de Zune Phone beter dan de iPhone?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.