Geruchten
11 december 2007 - Ron Smeets

PSP Phone gespot in Stuff Magazine

Persoonlijk denk ik dat we hier ook weer te maken hebben met een Photoshop creatie, maar bij PSP World wordt melding gemaakt van het opduiken van de in het geruchtencircuit reeds veelbesproken PSP Phone in een uitgave van Stuff Magazine.

Het toestel is te zien op een advertentiepagina (zie ook de foto hierboven) en hij lijkt redelijk veel op het bijzonder fraaie concept dat enkele dagen geleden bij Esato opdook.

Hieronder staat ook nog een korte video van de advertentie uit Stuff Magazine. Letwel, er beweegt niet veel en na 13 seconden gaat het beeld helemaal op zwart.Gerelateerde links:
Nieuw concept voor de 'PSP Phone'
Sony blaast gerucht PSP Phone nieuw leven in
PSP concept Phone
Een portable PS3 met belfunctie
PSP Phone van Sony Ericsson op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.