Geruchten
03 september 2007 - Ron Smeets

PSP met Nav N Go navigatie begin 2008 in de winkels

Het is nog niet officieel bekendgemaakt maar volgens Leon van de Pas, CEO van Nav N Go, gaat Sony Ericsson begin volgend jaar een Navigatie editie van de PSP op de markt brengen, uiteraard voorzien van de software en kaarten van Nav N Go.

Nav N Go levert momenteel software voor meer dan 60 devices van ruim 30 fabrikanten, waaronder Mio, in 39 talen en met kaarten van 70 landen.

Aan de ontwikkeling van de diverse Nav N Go producten werken in Hongarije ruim 150 werknemers, verspreid over 3 vila's die volgend jaar allemaal per fiets gaan verhuizen naar twee recent aangekochte oude ambassade's. Nee, ik maak geen grap. . . Het enthousiasme en de trots waarmee CEO Leon zijn verhaal deed was eigenlijk best wel grappig om te zien.

Naar eigen zeggen is Nav N Go momenteel zelfs het snelst groeiende bedrijf van Hongarije en dat wilde de Nederlandse CEO van de ontwikkelaar en leverancier van navigatiesoftware groots vieren tijdens de IFA.

Speciaal voor de gelegenheid had men Miss Duitsland weten te strikken voor een fotoshoot met, overwegend Duitse, mannen en jongens en de avond ervoor was er een Braziliaanse party, compleet met een Samba dansgroep.



Gerelateerde links:
Sony komt met een vernieuwde PSP
Bellen en SMS'en met je PSP!
Eerste foto's van PSP met GPS
PSP wijst de weg in de Metro
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.