Accessoires
16 maart 2006 - Ron Smeets

PSP games op je radio

De CeBIT is weer voorbij en dus zal het de komende dagen wel wat rustiger zijn aan het front van de (mobiele) telefoon primeurs.

Dus beginnen we maar met een nieuwtje voor de PSP van Griffin. De accesoiremaker voor o.a. de iPod introduceert deze week de iTrip voor de Portable Playstation.

Kun je tijdens het spelen van GTA eindelijk die irritante radiostations die in het spel ingebouwd zitten ook ontvangen op je eigen stereo. Of dat nu zo'n verbetering is weet ik ook niet, maar het kan in ieder geval wel.

De iTrip voor de PSP kost 50 dollar en is online te bestellen.Gerelateerde links:
Je Sony Ericsson GSM als FM Radio
Cingular introduceert Mobile Radio
Autoradio speelt muziek van GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.