Entertainment
19 juni 2008 - Ron Smeets

PSP firmware versie 4.0 nu beschikbaar

Eerder deze week schreef Cowboy Mark al over enkele nieuwe features in de nieuwste PSP firmware en nu is versie 4.00 dan ook officieel uitgebracht.

Helaas bleek het vermoeden dat Google Search zo ongeveer de enige nieuwe optie is in deze firmware update. Verder is er alleen nog iets gewijzigd aan de afspeelsnelheid opties van de video playback functie. Hieronder staat een video waarin de betreffende nieuwe functies getoond worden.

Via: PSP GadgetZGerelateerde links:
Google Search in PSP firmware 4.00
Nog meer radio op de PSP
De perfecte PSP?
PSP ten onder aan piraterij
Is dit de PSP Phone van Sony Ericsson?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.