Entertainment
25 april 2006 - Ron Smeets

PSP firmware versie 2.70 met Flashplayer

In Japan is ie al uitgebracht, de laatste nieuwe firmware versie voor de PSP. De rest van de wereld zal er nog een paar weekjes op moeten wachten.

De belangrijkste verbeteringen in versie 2.70 zijn de Macromedia Flash player en het feit dat je nu ook AAC audio bestanden kunt afspelen. Daarnaast is er ook een RSS functie bijgekomen die de mogelijkheid biedt om podcasts op de interne memorystick op te slaan.Gerelateerde links:
PSP firmware v2.50 ook gekraakt
Hoe kraak ik mijn PSP v. 2.01-2.60
Waarom de PSP zo succesvol wordt?
Nieuwe PSP gadgets gepresenteerd
Volgende PSP's met 4GB en cam?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.