Accessoires
27 augustus 2007 - Ron Smeets

PSP concept Phone

Nokia lanceert deze week haar nieuwe N-Gage mobile gaming platform en het is dus niet vreemd, noch toeval dat liefhebbers van de concurrent ook gaan nadenken over vergelijkbare concepten voor 'hun merk'.

Deze concept PSP Phone dook in ieder geval op bij Mobile-Review, gemaakt door ene 'cheyfx2'. Omdat het hier natuurlijk om een Sony Ericsson concept gaat bedacht de maker de volgende naam: PS1i.

Het is overigens niet de eerste keer dat een PSP met belfunctie gespot wordt. Tot nu toe gaat het echter nog altijd om concepten of geruchten die niet door Sony (Ericsson) zelf gemaakt zijn.

Nog een foto:Gerelateerde links:
Bellen en SMS'en met je PSP!
Een portable PS3 met belfunctie
PSP Phone van Sony Ericsson op komst?
Chinese PSP Game- en multimedia phone
Maak van je GSM een 'PSP'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.