Accessoires
25 november 2005 - Ron Smeets

PSP als remote voor iTunes

De makers van Coverbuddy noemen het al 'iTunes new best friend'. Wellicht wat overdreven, maar het is in ieder geval wel een van de eerste WiFi toepassingen voor de PSP die meer kan dan alleen foto's uitwisselen met een PC.

Met Coverbuddy kun je je iTunes bedienen via de WiFi poort van je PSP. Vooralsnog alleen nog te koop in een Mac versie (lucky me!), maar men belooft binnenkort ook met een Windows variant op de markt te komen.

Lijkt mij best 20 dollar waard, als je toch al ruim 200 Euro geinvesteerd hebt in een PSP, en wellicht nog eens minimaal hetzelfde bedrag voor een iPod.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.