Entertainment
12 augustus 2006 - Ron Smeets

PS3 verplettert de XBox

Letterlijk dan. . . Het is al lang geen nieuws meer dat de PS3 die in November uitkomt een apparaat van formaat is, maar nu zijn er ook foto's die dat bewijzen.

Hiernaast is duidelijk te zien hoe Sony's PS3 Microsof's XBox 360 overschaduwt. Of dat straks ook qua verkoopcijferrs het geval zal zijn is natuurlijk nog maar de vraag en dat zal in ieder geval voor een groot deel ook af gaan hangen van de spellen die uitkomen.Gerelateerde links:
Officiele PS3 website online: spellen vanaf 39 Euro
PS3 heeft een 'PS2 Inside' voor compatibiliteit
Eerste officiële foto van de PS3
PS3 komt voor de kerst
Werkende PS3 in Taipei
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.