Entertainment
27 februari 2006 - Ron Smeets

PS3 pas in 2007 in de winkels?

De geruhten worden steeds sterker dat Sony's derde generatie Playstation console dit jaar nog niet in de winkels zal verschijnen.

Een toonaangevende Japanse analyst van Merrlll Lynch heeft zich vorige week tijdens een meeting laten ontvallen dat hij bewijzen gezien heeft die hem doen vermoeden dat Sony's Playstation 3 pas in 2007 op de markt zal komen.

De belangrijkste problemen zouden, zo melden ook andere bronnen, zich momenteel concentreren rondom de compatibiliteit van de BluRay player.

Mochten deze vermoedens op waarheid blijken te berusten, dan kan Microsoft voorlopig relatief rustig verder bouwen aan het succes van haar XBox.Gerelateerde links:
Release PS3 in gevaar
Werkende PS3 in Taipei
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.