Entertainment
27 november 2006 - Ron Smeets

PS3 levert na tien dagen nog 910 dollar op

De volgende zending PS3's is alweer op weg naar de Amerikaanse weinkels, maar de consoles zijn nog steeds schaars.

Mijn Amerikaanse neef, die tien dagen geleden een 20GB versie van de PS3 wist te bemachtigen, heeft er op eBay 910 dollar voor gevangen.

Da's heel wat minder dan de 9000 dollar die een van de eerste verkochte PS3's, op de avond van de avond van de release, opgebracht zou hebben, maar nog altijd bijna het dubbele van de winkelprijs van 499.

Bovendien weet ik van deze bron dat ie klopt. De andere verhalen over PS3's die verkocht werden voor astronomische bedragen kan ik alleen maar voor waar aannemen. . . of niet natuurlijk!Gerelateerde links:
Ongeveer 10% van alle PS3’s staan op eBay
Idiotrie rondom PS3 release in de VS nog groter!
PlayStation 3 voor $9000 op eBay verkocht
Gekte in de VS bij lancering van de PS3
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.