Accessoires
17 maart 2006 - Ron Smeets

PS3 komt voor de kerst

Vorige week meldden wij al dat de geruchten over verdere vertragingen in de lancering van de Playstation 3 steeds sterker werden.

Op de toen aangekondigde persconferentie van Sony voor deze week is het hoge woord definitief uitgesproken. Nog geen Playstation 3 in de winkels deze zomer, maar wel voor de Kerst. Om precies te zijn: begin November en dus ruim voor de begin van de Kerstinkopen.

Zoals de geruchten vorige week ook al meldden gaat de PS3 deze zomer in productie en Sony hoopt er voor het eind van het jaar zo'n 6 miljoen te hebben geproduceerd, wat neerkomt op 1 miljoen per maand.

Toch ben ik er bijna van overtuigd dat velen die hem meteen willen kopen of voor de Kerst onder de boom willen hebben liggen er bekaaid van af zullen komen. Dat was al zo bij de PS1, XBox en dat zal nu niet anders zijn, vrees ik.Gerelateerde links:
PS3 in juni in productie?
PS3 pas in 2007 in de winkels?
Werkende PS3 in Taipei
Release PS3 in gevaar
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.