Geruchten
27 april 2006 - Ron Smeets

PS3 begin november in de winkel voor 322 Euro

Deze geruchten doen al langer de ronde, maar volgens PSM weten zij het zeker: De PS3 komt ruim voor de kerst uit en gaat, in Europa, rond de 322 Euro kosten.

Bovendien, zo weet men, zal hij standaard worden uitgevoerd met een 60GB harddisk en de spellen worden op Blu-Ray disks geleverd zonder regiocode. Dat laatste is geen nieuws, maar PSM zegt ook te weten dat de derde generatie Playstation ook je oude spellen van de PS2 en zelfs die van de PSOne kan spelen.

Vooralsnog blijven ook dit natuurlijk weer geruchten, maar volges PSM zal Sony alles, zo ook de definitieve vorm van de controler, onthullen tijdens de komende E3 gamebeurs.Gerelateerde links:
PS3 komt voor de kerst
PS3 in juni in productie?
PS3 pas in 2007 in de winkels?
Werkende PS3 in Taipei
Release PS3 in gevaar
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.