Nieuws
11 augustus 2011 - Ron Smeets

Promo video's van Symbian Anna op de C7, E7 en N8

De door Nokia beloofde Symbian Anna update voor de bestaande toestellen, de C7, E7 en N8, is op dit moment nog steeds niet beschikbaar.

Wel heeft de Finse fabrikant inmiddels een drietal promo video's van deze toestellen met Symbian Anna gepubliceerd. Misschien dat dit een teken is dat het (lange) wachten zijn einde nadert ;-)

Navraag bij Nokia leverde nog niet veel meer op dan de mededeling dat ze over dit onderwerp, de Symbian Anna update voor bestaande Symbian^3 toestellen dus, op 18 uagustus meer gaan vertellen. Nog even geduld dus ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=72NasTPYkNQhttp://www.youtube.com/watch?v=-TgyxzdkCAAhttp://www.youtube.com/watch?v=UamMwzu9LCE
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.