Toestellen
18 mei 2010 - Ron Smeets

Promo filmpje Samsung Galaxy S

Het heeft er alle schijn van dat de Samsung Galaxy S eerst in de VS op de markt zal komen. Het toestel is immers tijdens de CTIA (in April) officieel onthuld en er zijn al diverse aanwijzingen dat T-Mobile hem daar binnenkort gaat verkopen.

Onderstaand promo filmpje van de Samsung Galaxy S is ook weer zo'n aanwijzing. Gelukkig zijn er ook al bewijzen opgedoken dat Vodafone de Galaxy S naar Europa zal halen ;-)

In het filmpje wordt, naast diverse (leuke) functies namelijk ook getoond dat het toestel uitgerust wordt met Google Maps Navigation. Een service die Google (voorlopig) niet in Europa lanceert. Samsung probeert, als we de promo mogen geloven, de Galaxy S ook als E-reader aan de man te brengen. Althans je kunt er E-books mee downloaden en lezen. Nu is een Super AMOLED display weer een stuk beter dan de LCD, TFT en andere AMOLED varianten, maar om nu op dit toestel een boek te gaan lezen... nah

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.