Accessoires
24 februari 2011 - Ron Smeets

Projectie toetsenbord demo

Enkele jaren geleden is al eens geprobeerd om zogenaamde projectie toetsenborden tot een succes te maken. Het idee lijkt prima en het werkt op zich ook wel, maar je kunt er helaas niet op typen met het 'tien-vinger' systeem omdat je dan continu meerdere letters 'aanraakt'

Hieronder kun je een demo zien van het Celluon Magic Cube Laser projectie toetsenbord. Let vooral op de manier waarop je moet typen en dan begrijp je direct wat ik hierboven bedoel.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.