Nieuws
13 januari 2011 - Richard Otto

Profile Tyrecenter Winterbanden-app ondergesneeuwd

2010 heeft met 53 sneeuwdagen een nieuw sneeuwrecord behaald. Vorig record dateert uit 1906 met 49 dagen. Voor een 'bandenspecialist' als Profile Tyrecenter heeft al die sneeuw en gladheid voor topomzetten gezorgd. Ondanks alle wintertoestanden op de weg lijkt hun gratis winterbanden iPhone app totaal is ondergesneeuwd..

Met de Winterbanden-app kunnen automobilisten direct zien welke banden ze nodig hebben. Ondanks dat Profile Tyrecenter zo'n 165 vestigingen heeft, is het niet een partij waar je dagelijks komt. De mogelijkheid om een vestiging te zoeken dmv het invullen van je postcode is dan ook geen overbodige luxe.

Het lanceren van een app is tegenwoordig geen garantie voor Free Publicity. Apps zoals V&D, Douglas.nl en ook deze Winterbanden-app van Profile Tyrecenter zijn niet of nauwelijks in de publiciteit geweest. Naast het ontwikkelen van een app zou er ook veel meer aandacht besteed moeten worden aan de marketing en PR van apps om teleurstellingen in aantal downloads te voorkomen.

Over de auteur: Richard Otto