Entertainment
20 december 2010 - Ron Smeets

Professionele fotoshoot, en cover foto, met een Nokia N8

Het idee om een camphone te gebruiken voor een cover foto van een (glossy) magazine is niet nieuw. In 2005 werd dat namelijk al eens gedaan voor het Finse blad Pikseli. Toen werd een Nokia N90 gebruikt.

Deze maand heeft het Zuid Afrikaanse fotoblad Pix hetzelfde gedaan met de Nokia N8. Hieronder kun je een, ietwat lange (ruim negen minuten), videoreportage van de fotoshoot met daarin een model en de N8 in de 'hoofdrollen'. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=VodhwvJZfL0
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.