Nieuws
02 december 2005 - Ron Smeets

Problemen met verlanglijstje?

Wie heeft er geen last van. Wordt je gevraagd om een verlanglijstje samen te stellen voor de sint of kerst en dan weet je niks. Terwijl je door het jaar heen toch genoeg signalen opgevangen hebt van fantastische (mobiele) gadgets. Je kunt er op het moment supreme alleen ff niet opkomen.

Check deze link maar eens. De Amerikanen bij Gizmodo hebben samen met Kotaku een 'Holiday Gift Guide' samengesteld met honderden wannahaves, compleet met reviews en prijzen. Als je hier niets tussen vindt voor je verlanglijstje. . . dan weten wij het ook niet meer ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.