Nieuws
22 juni 2010 - Ron Smeets

Problemen met IOS4?

Apple heeft gisteren de nieuwste iPhone update, IOS4, uitgerold. Natuurlijk zullen veel iPhone bezitters de nieuwe software zo snel mogelijk willen installeren op hun Apple kleinood. Echter, uit de VS komen al verschillende berichten bovendrijven over iPhone gebruikers die na de update met verschillende klachten en/of bugs te maken krijgen.

Engadget heeft naar aanleiding van de vele klachten vannacht (onze tijd) al een poll gepubliceerd waarin de iPhone bezitters gevraagd wordt naar de problemen die ze ondervinden na de IOS4 upgrade.

Daaruit blijkt dat het verdwijnen van alle contacten (in 4.6% van de gevallen), het willekeurig crashen van het toestel (5%), extreme traagheid (7.5%) en problemen met Gmail (4.2%) het meest voorkomen. Verder wordt ook geklaagd over hyet niet kunnen zenden van MMS berichten, problemen met de (3G) dataverbinding en de kwaliteit (rendering) van gemaakte foto's.

Ik ben benieuwd of dit soort problemen ook de Nederlandse iPhone gebruikers al parten spelen. Laat maar weten in de reacties!  Engadget-IOS4-Poll

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.