Nieuws
08 januari 2014 - Redactie MobileCowboys

'Problemen bij productie iWatch van Apple'

Volgens Jessica Lessin van The Information zou de productie van Apple's iWatch vertraagd zijn vanwege verschillende productieproblemen. Lessin heeft niet heel erg veel details en de meeste dingen die zij opnoemt, komen nagenoeg altijd voor bij het maken van een nieuw product. Toch zijn ze het vermelden waard. Apple zou de iWatch overigens pas in het najaar willen uitbrengen, dus ze hebben nog wel even de tijd om alles op te lossen. 

Als eerste zou Apple het volgens haar niet eens kunnen worden over welke beeldtechnologie er gebruikt moet worden in de smartwatch. De technologie die Apple eerst voor ogen had, zou niet erg gunstig zijn voor de prestaties van de accu. Ook zou een samenwerking met een leverancier geannuleerd zijn, al vertelt ze niet om welke leverancier het gaat en welke onderdelen deze leverancier zou gaan produceren en leveren. 

Het laatste punt dat zij noemt, is dat ontwikkelaar Bryan James is overgestapt naar technologiebedrijf Nest. Dit bedrijf is van Matt Rogers, met wie Bryan James een patent zou hebben op een bepaalde smartwatch. Bryan James zou een cruciale rol spelen bij de ontwikkeling van de iWatch en uiteraard bezit hij ook over het patent dat Apple vermoedelijk nodig heeft, wat zeker als een tegenslag gezien kan worden.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl