Entertainment
08 november 2005 - Ron Smeets

Prins Charles heeft geen camphone

Dat ie er niet bijzonder 'cool' uitziet is nog tot daar aan toe, maar een prins die nu nog niet weet hoe een camphone werkt is of heel dom, of leeft tussen fossielen (of is getrouwd met eentje).

In een bericht over Charles' solobezoek aan de Georgetown Universiteit is te lezen hoe hij aan een van de vele studenten die hem met hun camphone fotografeerden vraagt: "Komen die foto's ook echt weer uit die telefoon". Waarop die student roept: "Geef me uw email-adres maar, dan stuur ik u een kopie".

Maar goed dat koningen geen echte macht en zeggenschap meer hebben, want anders..?!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.