Entertainment
21 maart 2008 - Ron Smeets

Primeur nieuwe Madonna CD bij Vodafone (UPDATE)

Het nieuwe album van Madonna komt 28 April uit en niet zoals eerder gemeld, 21 April. Dat is namelijk de datum dat de download actie bij Vodafone start.

Daarnaast zal de nieuwe single van Madonna, '4 Minutes' vanaf aanstaande dinsdag (25 Maart) ook voor de Nederlandse Vodafone klanten te downloaden zijn.

Het nieuwe album van Madonna, Hard Candy, dat dus op 28 April uitkomt, zal in de week voorafgaand aan de officiele release exclusief voor klanten van Vodafone (wereldwijd) al te downloaden zijn.

Vodafone klanten in België, Duitsland, Spanje, Portugal en volgens de laatste info dus ook Nederlan, krijgen een extra primeur. Zij kunnen de nieuwe single van Madonna, 4 Minutes, namelijk nu (hier in Nederland vanaf 25 Maart) al downloaden via Vodafone Live!

De zeven tracks van Madonna's nieuwste CD zullen elk één dag gedownload kunnen worden via de site van Vodafone. Elk nummer zal in totaal 24 uur in de mobiele muziekwinkel van de provider te vinden zijn.

Naast het nieuwe album, dat je dus op de dag van de release al compleet in huis kunt hebben, wordt er ook een speciale mini site op Vodafone Live! gelanceerd waar je nog meer exclusieve mobiele Madonna content kunt downloaden zoals Ringtones, Wallpapers en SMS geluiden.Gerelateerde links:
Mobiele campagne voor H&M's Madonna collectie
Madonna Nr.1 in elk muziekformaat
De iPod Nano Madonna edition
Madonna's nieuwe single eerst als TMF ringtone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.