Geruchten
27 december 2005 - Ron Smeets

Prijzen Windows Palm Treo 700w

Palm's eerste Windows based PDA, de Treo 700w, wordt volgende week hoogstwaarschijnlijk, tijdens de CES in Las Vegas, gelanceerd. Hierover schreven wij al eerder. Zoals op de advertentie hierboven te lezen is zal hij op 5 januari in de Amerikaanse winkels liggen.

Volgens Howard Forums zijn inmiddels ook de prijzen voor de Amerikaanse markt bekend. Afhankelijk van de contractvorm gaat de 700w tussen de 500 (2-jarig abonnement) en 620 (geen abonnement) dollar kosten.Gerelateerde links:
Lancering Treo 700w op CES?
Verizon 'verraadt' naam Windows Palm
Nieuwe Palm Treo met Windows Mobile!?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.