Nieuws
31 oktober 2008 - Ron Smeets

Prijzen BlackBerry Storm bekend

Vodafone heeft gisteren de Ierse prijzen van de BlackBerry Storm bekendgemaakt. Het toestel gaat daar, afhankelijk van het gekozen abonnement, tussen de 50 en 110 Euro kosten.

Het goedkoopste abonnement kost maar liefst 50 Euro per maand. Daarvoor krijg je dan 100 belminuten, 100 SMSjes, Mobiel TV, 10 muziek-downloads en 1GB BlackBerry mail tegoed per maand.

De abonnementen lopen verder op tot 100 Euro per maand (600 minuten, 600 SMS, 1GB Mail, Mobiel TV en 10 muziek downloads). Het toestel kost dan dus nog 50 Euro.

Da's niet mis en laten we hopen dat de Nederlandse en Belgische tarieven iets milder zullen zijn. . .

UPDATE (14u35) (Met dank aan 'pietpiraat'): De Nederlandse tarieven staan inmiddels ook al op de Vodafone site en die lijken inderdaad iets voordeliger. De abonnementen variëren van €42,50 tot €77,50. Bij het goedkoopste abonnement krijg je 150 belminuten, 150 SMSjes, Mail (binnen Nederland) en kost het toestel €79,95. Vanaf 57,50 per maand is het toestel gratis en voor dat geld krijg je dan 300 belminuten, 300 SMSjes en Mail. Bij het duurste abonnement zijn 500 belminuten, evenveel SMSjes en Mail inbegrepen.

De eerste 12 maanden geeft Vodafone momenteel €13 per maand korting op de abonnementsprijs.

Via: Silicon Republic

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.