Geruchten
15 december 2006 - Ron Smeets

Prijswinnende LG KE-850 met touchscreen keypad gespot

Zie hier (meer na de klik) de eerste foto’s van wat de LG KE-850 zou moeten worden. Volgens Slashphone heeft dit ontwerp een van de iF Product Design Awards voor 2007 gewonnen.

Zoals op de foto’s te zien is heeft het toestel geen ‘fysiek’ toetsenbord meer, maar een touchscreen keypad zoals sommige Smartphones dat ook kennen. Of dat handig is waag ik te betwijfelen. Ik heb een vergelijkbare functie op mijn oude Sony Ericsson P900 maar vindt het absoluut niet prettig in het gebruik.

Op een van de foto’s is ook nog een camera zichtbaar. Volgens mij een 2.0 Megapixel versie, maar dat is nauwelijks leesbaar (links onder de flitser). Van de verdere specificaties, prijs en beschikbaarheid is momenteel nog helemaal niets bekend.

Bron: SlashphoneGerelateerde links:
GSM zonder display en keypad...
Papieren GSM met tear-off keypad
Apple patent beschrijft touch-sensitive iPod concept
De touch sensitive Nokia Aeon
LG Chocolate review: besmettelijk mooi!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.