Toestellen
08 augustus 2007 - Ron Smeets

Prijsverlaging LG Prada

Niet te snel juichen want dit geldt voorlopig alleen voor klanten die de Prada in Hong Kong willen kopen maar misschien dat dit wel een voorbode is voor een prijsverlaging van de Prada in de rest van de wereld. Kwestie van even afwachten, denk ik.

Hoe dan ook, de LG Prada is dus in Hong Kong gezien met een prijskaartje dat, omgerekend, onder de 500 dollar (340 Euro) ligt.

Mmmh, zou dat ook kunnen betekenen dat de verkoopcijfers van deze veel te dure Fashion GSM achter blijven bij de verwachtingen van LG en Prada?

Via: JustAMPGerelateerde links:
iPhone naast de LG Prada
LG Prada eerste indruk
LG Prada vanaf vandaag in de winkels
LG Prada nu ook in Azie te koop
17 Regels voor het mogen verkopen van de LG Prada
LG Prada met Orange abonnement gratis in Engeland
LG KS20: De Prada, maar dan beter?
Videoreview van de LG Prada
Toch hands-on met de LG Prada
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.