Toestellen
18 augustus 2014 - Ron Smeets

Prijskaartje Lumia 630 daalt naar 109 Euro in Duitsland

De Nokia Lumia 630 is wat mij betreft al verreweg de beste smartphone in zijn (prijs)categorie. Het is bijna ongelofelijk wat je voor zo'n 150 euro allemaal krijgt. Eigenlijk is het vreemd dat webshops en andere telecomwinkels de Lumia 630 voor minder aanbieden.

Mar de Aldi in Duitsland doet daar vanaf 28 augustus nog een paar schepjes bovenop, of beter gezegd van af. De Lumia 630 ligt dan namelijk voor 109 Euro in de winkels van de kruidenier.

Ik ben benieuwd of de Nederlandse Aldi ook mee gaat doen. Kunnen ze meteen die Wolfgangs uit de schappen halen. Die zjn ongeveer even duur maar dan moet je het wel stellen met beduidend mindere specs en kwaliteit. Hieronder een screenshot van de site waar de mini filder can de Aldi met daarin de Lumia 630 aanbieding te zien is.

UPDATE (11u02): Ik heb nog een betere afbeelding kunnen vinden. En het is ook niet de eerste keer dat een Aldi Nokia Lumia's verkoopt. Begin 2013 deed de Belgische afdeling dat ook al met de Lumia 800.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.