Nieuws
12 februari 2006 - Ron Smeets

Prijsbewuste groente en fruit kopen

In Italie is een nieuwe SMS service van start gegaan waarvoor de lokale consumenten zich kunnen aanmelden zodat ze op elk moment van de dag de meest gangbare prijs kunnen opvragen van 45 groente- en fruitsoorten.

De service, SMS Consumatori, beschikt over de actuele prijzen van de betreffende producten uit maar liefst 1700 verschillende winkels, verspreid over het hele land.

Een comsument kan, tijdens het winkelen, de productnaam naar een speciaal nummer SMSen en vervolgens ontvangt de verzender per omgaande de actuele (gemiddelde) prijs van de appels, bloemkool of prei (hoewel ik betwijfel of Italianen prei eten).Gerelateerde links:
Prijzen vergelijken met je camphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.