Accessoires
04 april 2007 - Ron Smeets

Prijs van PSP in de VS verlaagd naar 170 dollar

OK, formeel is het 169,99 maar over die ene cent zal niemand vallen. Hoe dan ook, vanaf morgen is dat de nieuwe prijs van de PSP in de VS.

Goed nieuws dus voor portable gamers die 239 Euro (ongeveer) toch wel wat te gortig vonden voor Sony's PSP.

Diverse (Amerikaanse) winkelketens drongen er al langere tijd bij Sony op aan om de prijs van de PSP te verlagen en dreigden zelfs het apparaat uit de schappen te nemen. Of deze prijsdaling nu het gevolg is van de dreigementen is niet bekend. Ik denk ook niet dat Sony dat zou toegeven.

Nu dus nog afwachten wanneer de Europese prijs naar een vergelijkbaar niveau zakt. Rekenen we met de hudige dollarkoers, dan zou de prijs hier uit kunnen komen op zo'n 129 Euro, maar dat zal niet gebeuren.

Via: KotakuGerelateerde links:
PSP krijgt firmware update
Maak je eigen PSP joystick
Sloop je PSP in minder dan 5 minuten
GSM versie van de PSP op komst?
Eerste foto's van PSP met GPS
Eye Toy camera voor de PSP
Witte PSP moet dames verleiden
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.