Geruchten
28 april 2015 - Ron Smeets

Prijs van de LG G4 komt in de buurt van de 700 euro Als deze geruchten kloppen dan maakt LG een grote fout

Eind vorige week deed het gerucht de ronde dat de LG G4 mogelijk enkele tientjes duurder zou worden dan de Galaxy S6. Dat was even schrikken aangezien de high end smartphones van de tweede Koreaanse fabrikant de afgelopen jaren vooral ook uitblonken door hun vriendelijke prijskaartjes die gemiddeld tussen de 100 en 150 euro voordeliger waren dat die van de meeste concurrenten.

Een Duitse webshop heeft gisteren ook enkele prijzen van de G4 gepubliceerd en hoewel daaruit blijkt dat het toestel mogelijk toch iets goedkoper wordt dan de Galaxy S6 zijn de prijzen toch nog steeds fors hoger dan we van LG gewend zijn.

Volgens de Duitse bron zou de G4 679 euro gaan kosten; 20 euro goedkoper dan de Galaxy S6. De lederen uitvoering van de G4 wordt met 729 euro wel duurder dan zijn Samsung concurrent.

Uiteraard zijn deze prijzen nog altijd geruchten. Later vandaag wordt de G4 officieel onthuld, in Londen. ik hoop echt dat de prijzen die tot nu toe genoemd worden niet kloppen want een prijsstijging van meer dan 100 euro zou ronduit belachelijk zijn. Ja, de LG G2 en G3 waren, en zijn, prima toestellen en dat zal mogelijk ook voor de G4 gaan gelden, maar dan nog. De vriendelijke prijskaartjes van LG waren voor veel consumenten ook een reden om toch maar weer eens een toestel van die fabrikant te proberen, toch?

Via