Accessoires
24 september 2009 - Ron Smeets

Prijs TomTom iPhone Carkit bekend

De TomTom iPhone App is al een tijdje voor 79 (Benelux) of 99 (Europa) Euro beschikbaar in de App Store. Tijdens de introductie in April, presenteerde TomTom ook een bijbehorende iPhone Carkit met (raam)houder, lader en ingebouwde GPS versterker. Deze lag echter nog niet in de winkels en tot vandaag was ook nog niet bekend wat hij in Nederland zou gaan kosten. De Engelse prijs was wel al uitgelekt.

Welnu, TomTom heeft zojuist bekendgemaakt dat de iPhone Carkit een prijskaartje gaat krijgen van 99 Euro en dat hij ergens in Oktober in de winkels gaat verschijnen. Daarmee is hij dus gooedkoper dan in Engeland (mits die geruchten klopten), maar het is natuurlijk nog steeds veel geld, zeker als je ook nog 79 of 99 Euro voor de TomTom app en kaarten moet betalen. Van de andere kant zijn iPhone gebruikers natuurlijk wel gewend om iets meer te moeten betalen voor hetzelfde product ;-) Bovendien bestaat er ook een truukje om de TomTom App en kaarten voor 1/5e van de prijs legaal op je iPhone te krijgen. De TomTom Carkit zal compatible zijn met de iPhone 3GS, 3G en ook de 2G. TomTom-iPhone2

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.