Accessoires
28 februari 2006 - Ron Smeets

Prijs Sony eBook bekend

Hij wordt elk moment in de winkels verwacht, de Sony eBook Reader en vooruitlopend daarop is in de VS de prijs alvast bekend gemaakt, zoals blijkt uit deze productpagina in de Sony Online Store.

Met 350 dollar (ongeveer 300 Euro) zal de eBook Reader volgens mij geen overweldigend succes worden. OK, een gemiddelde laptop is een stuk prijziger, maar daar kun je dan ook veel meer mee dan alleen tekstbestanden (en enkele andere formaten zoals PDF) openen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.